Rasadnik sadnica Tojkić - O Nama

Voćne sadnice i lozni kalemovi

Rasadnik sadnica Tojkić

Rasadnik sadnica Tojkić ima porodičnu tradiciju dugu više od 50 godina u proizvodnji sadnog materijala, na šta smo posebno ponosni.

Sa kolena na koleno, naši preci, su prenosili kalemarsko iskustvo i ljubav prema njemu i nama ostavili to u nasleđe.

Učili smo od najboljih, ali tu nismo stali. Naša znanja stalno dopunjujemo, pratimo savremene trendove i trudimo se da uvek budemo u vrhu.

Najvažnije što smo naučili od svojih predaka je ljubav prema poslu kojim se bavimo, iz tog razloga nam, kalemljenje, prozvodnja i gajenje sadnica, predstavljaju više od samog posla.

Veliki rad više generacija, dugogodišnje iskustvo i zadovoljni kupci stvaraju povoljne uslove za naš dalji razvoj i usavršavanje, čemu posvećujemo posebnu pažnju u našem Rasadniku.

Od sadnica koje proizvedemo očekujemo da, osim ekonomske koristi, donesu i mnogobrojne zadovoljne kupce. Zato Vas pozivamo da nas posetite i na licu mesta, u Rasdniku Tojkić, vidite kako mi to radimo. Sigurni smo da ćemo se posle toga redovno viđati, na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko imate pitanje u vezi naše voćne sadnice, sadnice ruža, sadnice tuja ili sadnice ukrasnog šiblja, pozovite nas u Rasadnik Tojkić, na broj: 062-120-56-04. Vrlo rado ćemo dati odgovor na svako Vaše pitanje ili nedoumici. Pomoći Vam pri izboru sorti.

S’ poštovanjem,
Rasadnik Tojkić i Porodica Tojkić

Ponosni na svoju prošlost ... okrenuti ka budućnosti!

Rasadnik Sadnica Voća, Ukrasnog Šiblja, Tuja i Ruža - Tojkić

Rasadnik sadnica Tojkić u ponudi ima:

Voćne sadnice

  • klasične voćne sadnice
  • mini voćne sadnice
  • stubaste voćne sadnice

Sadnice Loznih Kalemova ili Sadnice Vinove Loze

  • Stone sorte Loznih Kalemova
  • Vinske Sorte Loznih Kalemova

Sadnice Ruža

  • Ruže Stablašice
  • Ruže Čajevke
  • Ruže Polijante
  • Ruže Puzavice

Rasadnik sadnica Tojkić sve ove sadnice nudi u različitim sortama. Na Vama je da izaberete sortu koja najviše odgovara Vašim potrebama, zemljištu na kome sadite, klimatskim i drugim uslovima na datom terenu.

Vodite računa prilikom izbora sorti pojedinog voća na sorte oprašivače. Neke voćne vrste su strano oplodne tako da u voćnjaku trebate imati sortu oprašivača. To je slučaj kod pojedinih sorti voćne sadnice i to: jabuke, kruške, trešnje, oraha, lešnika, badema, kajsije i šljive. I kod samooplodnih vrsta voća, radi postizanja većih i stabilnijih prinosa i dobijanja krupnijih plodova preporučuje se sadnja sorti oprašivač.

Ako niste sigurni pri izboru sorte, kontaktirajte Rasadnik sadnica Tojkić i zajednički ćemo utvrditi šta je za Vas najbolje.